NERKLIPPT VERSION (25min) av en timmes besök i fincan den 29 februari 2016

Legenden talar:"Jag har tre gånger så många vänner som du har, Kerstin."


"Jag har blivit känd över hela Europa."


"Jag har det så jävla bra att jag äter på restaurang när jag vill."


"Jag skulle bli bjuden för 15.000 euro i tre veckor men jag tackade nej."


"Jag har ju ett namn däruppe som producent"


"Jag är inte intresserad av att höra hur jävla bra det går för dig, för mig går det jävligt dåligt". - "Jamen jag vill komma till att det är inte så jävla bra"


"Men kan ni inte komma överens då?" - "Ja, men jag är överens...hon får gärna sälja sin del, jag har inte sagt nånting om det...hon är skyldig mig närmare en miljon..."


(När jag gick in i huset:) "Nu går hon in . Följ med in som bevis på vad fan hon gör."


"Ska du fotografera?" - "Ja men det är väl okej?" - "Nä, tyvärr så är det inte det. Härinne får du bara fotografera dina saker" - "Jag gör ju det" - "Vet du vad som är dina då?" - "Jag känner ju igen mina saker" - "Neej. Då får du ha med dig bodelningsbeslutet. Så är lagen. Du får gärna gå omkring och titta men jag tycker inte om att du fotograferar.... Jag tycker inte om det här. Vill du att jag ska bli förbannad på dig eller? - "Det har du väl ingen anledning att bli?" - "Det har jag visst det. Jag tycker inte om att du fotograferar här, som sen hamnar hos en jävla advokat som ska storma in här och hålla på. Det kommer jag få tillbaka sen, oärligt som vanligt när du sätter den sidan till"


"...i och med att jag betalat lånet även för Kerstin (sant, sedan 2006), så har jag ju inte några större utgifter... Jag har betalat hela lånet, närmare 2 miljoner (lögn, ca 1 miljon). Så jag är inte emot en försäljning så jag kan ta pengarna och sätta mig i Jills Bentley och garva häcken av mig resten av livet." - "Vad tror du man kan få för det här om man säljer det?" - Han undviker svara.


"Var är hon nu och fotograferar? Ja, hon kommer ju inte nånvart med det ändå, men jag jag tycker det är så jävla onödigt att det kommer kosta henne pengar med advokater... Har du fått alla bilder nu? Vad ska du göra med bilderna?" - "Fräscha upp försäljningssidan med bättre bilder" - "Då får du en stämning på dig. Du får vara jävligt försiktig med vad du gör. Dels är jag ganska insatt och sen har jag en jävligt dyr och bra advokat i Stockholm. Alla dyra advokater betraktas som att dom är jävligt duktiga."

Sen byter han ämne igen, snabbt som fan när jag nämner exekutiv auktion.


"Om jag och du bestämmer oss för att sälja..." - "Jag har redan bestämt mig" - "...så finns det en intressent i framtiden här" - "Framtiden? Vad är det?" - "Det här kan hända om 3-4 år" - "3-4 år. Glöm det. Exekutiv auktion..." - - - "Du kan glömma det här för jag kommer aldrig att involvera dig för att du är så jävla otålig och otrevlig..." - "Otålig!? 10-11 år!" - "...fast jag är så villig att visa och gottgöra för både dig och mig..."


"Det sista bedrägeriet hon försökte genomföra det gjorde hon med vårt bolag...jag kan polisanmäla henne. Men jag villl inte göra det för jag vill inte ha dåligt rykte som Kerstin har..."

"...Hon har inte gjort ett jävla dugg. Hon ska bara ha vinsten, sälj skiten, för hon är utan pengar. Det går inte till så. Ingen människa gör så. Kerstin Tungården uppför sig fruktansvärt illa..."Ja, eller hur?